Notice: Constant html_javascript_convert_error_invvar already defined in /home/davtal/domains/davtalabin.com/public_html/modules/mod_typewriterticker/mod_typewriterticker.php on line 342
جمعه, 31 فروردین 1403

معرفی داوطلبان انتخابات

داوطلبان انتخابات مجلس و شوراها.

   اخبار انتخابات : آرشیو اخبار
درباره روز شرم انسان قرن 21 . مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه, 15 بهمن 1393 ساعت 21:31 بازدیدها:2885 مرتبه

درباره "روز شرم انسان قرن 21".  
آیا اردن که خلبانش به آن شکل فجیع کشته شد، آمریکا و هم پیمانانش که این خلبان عضوی از ائتلاف شان بود، واقعاً بعد از این ماجرا کاری جدی علیه داعش انجام خواهند داد؟ به نظر نمی رسد چنین اتفاقی بیفتد...


- فجیع ترین و غیرانسانی ترین قتل داعش در روز 13 دی 1393 رخ داد ؛ در آن روز که می توان "روز شرم انسان قرن بیست و یکمی" نامیدش، داعش خلبان اسیر اردنی را داخل قفس انداخت، زنده زنده آتش زد و سپس با لودر، بر رویش سنگ و خاک ریخت.

روز گذشته، یعنی یک ماه بعد از آن جنایت، داعش فیلمی از این اقدام جنایت بار خویش که با تصویر برداری و تدوین حرفه ای تولید شده بود را در چهار زبان عربی، زبان انگلیسی، فرانسوی و روسی منتشر کرد تا جهان در شوکی دیگر فرو برود و احتمالاً همانند سال ها و ماه های پیش، در "سکوتی ننگین تر از جنایات داعش"، سرسام بگیرد و البته "محکوم" کند!

درباره


در این میان ، آنان که خود را دادستان های جهان در عرصه مبازره با تروریسم معرفی می کنند، عملاً در برابر داعش اقدام خاصی انجام نمی دهند ، هر چند که به باور بسیاری خود، متهمان اصلی شکل گیری جریان داعش اند.

آمریکا و هم پیمانانش که از سپتامبر سال گذشته میلادی اعلام کردند حملات خود علیه داعش را آغاز کرده اند، به جز اقدامات محدودی که بیشتر در رسانه ها بازتاب داشت تا در میدان جنگ، کار دیگری نکرده اند، گو این که حملات محدود و کنترل شده شان، بیشتر برای رفع اتهام از خود و خالی نبودن عریضه بوده است ؛ حال بماند که برخی از پروازهای ائتلاف، برای داعشی ها آذوقه و مهمات هم ریخته اند و البته مدعی شده اند که اشتباه شده است.

درباره


دولت ترکیه نیز که زمانی با شعار "تنش صفر با همسایه ها" سیاست خارجی موفقی را در پیش گرفته بود، در 5 سال اخیر با دور شدن از این رویکرد عقلانی به سمت تنش زایی های مکرر با همسایگان رفت و نهایتاً سر از شراکت با داعش درآورد تا بلکه بتواند "ترکیه رو به مدرنیته" را به سمت "خلافت از دست رفته" هدایت کند و در این میان عجیب نیست که سران داعش نیز سخن از خلافت اسلامی می گویند و ابوبکر بغدادی را "خلیفه" می خوانند.
اوج همکاری ترکیه و داعش در ماجرای کوبانی بود که مرزهای ترکیه به روی تروریست های داعش باز بود که گذشت آنچه گذشت.

داعش در حالی به نام اسلام و با سوء استفاده از آیات قرآن، این جنایت را مرتکب شد که طبق تعالیم اسلام، هر گونه بدرفتاری با اسرای جنگی ممنوع است چه رسد به این که اسیر را زنده زنده آتش بزنند.
با این حال، آنان که در الازهر و حرمین شریفین، خود را متولی اسلام می دانند، در برابر جنایت های بی شمار داعش، خفقان گرفته اند تا جهانیان بیش از پیش به این باور غلط برسند که آنچه داعش می کند، منطبق با آموزه های اسلام است!

نهادسازی عقیدتی داعش نیز به عربستان باز می گردد؛ چه کسی است که نداند تازه مسلمان های غربی که به زعم خود راه جهاد را برگزیده اند، در مراکز اسلامی و مساجدی مسلمان شده و تربیت یافته اند که سعودی ها در آمریکا و اروپا با هزینه های کلان بنا کرده اند و دستپخت آموزه های افراطی شان در این مراکز و مساجد نیز افرادی شده اند که برای رضای خدا(!) سر می برند و انسان می سوزانند.

درباره

در میان این "سکوت" در برابر داعش یا "حمایت" از آن، تنها کشوری که شعار مبارزه با تروریسم را در میدان عمل محقق ساخته، ایران است که در عراق و سوریه علیه تروریست های تکفیری می جنگد و تا کنون نیز تعدادی از شهروندانش را در این نبرد از دست داده است. تردیدی نیست که اگر این رویکرد اصولی ایران و بازوی فراکشوری اش یعنی حزب الله لبنان نبود، اکنون تمام سوریه و عراق در اشغال داعش بود و ایرانیان باید در داخل مرزهای خویش با تروریست های داعش می جنگیدند.

درباره


اینک آیا اردن که خلبانش به آن شکل فجیع کشته شد، آمریکا و هم پیمانانش که این خلبان عضوی از ائتلاف شان بود، واقعاً بعد از این ماجرا کاری جدی علیه داعش انجام خواهند داد؟ به نظر نمی رسد چنین اتفاقی بیفتد که اگر قرار بود بیفتد باید بعد از ذبح چند شهروند آمریکایی و انگلیسی توسط داعش ، کاری می شد اما انگار نه انگار! گو این که آمریکا ، کشوری است در حد نپال که نمی تواند کاری انجام دهد و حال آن که اگر اراده جهانی وجود داشته باشد، داعش - که حتی پایتخت مشخص هم دارد(الرقه) - هر چند نه به راحتی، اما از بین می رود.

سخن را با تحلیلی از دکتر محسن رنانی به پایان ببریم که در گفت و گو با روزنامه شرق، چنین گفته است:«اکنون بحرانی که داعش در منطقه ایجاد کرده، اصلی‌ترین عامل سیاسی موثر بر بازار نفت است و داعش بهترین ابزار برای واردکردن شوک سیاسی به بازار نفت است.

غرب به‌خوبی با بحران داعش می‌تواند شوک‌های سیاسی مورد نظر خود را بر بازار نفت وارد کند.  به نظر من غرب با داعش برخورد می‌کند تا جایی که خطر تهاجمی داعش را کنترل کند، اما به‌محض اینکه داعش کنترل و مدیریت شد، سعی نمی‌کند به هرقیمتی داعش را از بین ببرد.

داعش یک ابزار سیاسی بسیار مناسب برای آمریکاست تا تحولات منطقه خاورمیانه را مدیریت کند. بنابراین من گمان نمی‌کنم داعش نابود شود. داعش مهار خواهد شد ولی نابود نمی‌شود. داعش تحت کنترل خواهد ماند تا هرزمان نیاز شد برای مدیریت سیاسی منطقه و برای مدیریت بازار نفت از آن استفاده شود.»

این طور که به نظر می رسد، برای مدیریت خاورمیانه توسط غرب و کنترل بازار نفت، باید تا اطلاع ثانوی مردم این منطقه کشته شوند و اگر در این میان، چند شهروند بی گناه غربی هم جان خود را از دست دادند، احتمالاً از نظر رهبران غرب، شهدای راه منافع ملی کشورهایشان هستند.

 

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید

خراسان شمالی


آمار بازدیدکنندگان

173امروزmod_vvisit_counter
569دیروزmod_vvisit_counter
5885این هفتهmod_vvisit_counter
3063هفته گذشتهmod_vvisit_counter
26163این ماهmod_vvisit_counter
23469ماه گذشتهmod_vvisit_counter
19356208کل بازدیدهاmod_vvisit_counter

بازدیدکنندگان: 6 مهمان حاضر
IP شما: 3.137.218.230
Mozilla 5.0, 
امروز: 31 فروردین 1403