Notice: Constant html_javascript_convert_error_invvar already defined in /home/davtal/domains/davtalabin.com/public_html/modules/mod_typewriterticker/mod_typewriterticker.php on line 342
پنجشنبه, 14 تیر 1403

معرفی داوطلبان انتخابات

داوطلبان انتخابات مجلس و شوراها.

   اخبار انتخابات : آرشیو اخبار
مملکتی که مداحان برای دانشگاهیان نسخه می پیچند. مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
یکشنبه, 28 مهر 1392 ساعت 14:20 بازدیدها:1840 مرتبه
وقتي رييس‌جمهور، تهديد مداح سياسي‌كار را جدي گرفت.
فشارهاي افراطيون براي عدم‌معرفي توفيقي کارساز شد.
مملكتي كه مداحان براي دانشگاهيان نسخه مي‌پيچند!
 
چند روز پيش، سعيد حداديان يكي از مداحان «سياسي‌كار» و حامي سابق احمدي‌نژاد به رييس‌جمهور در باره معرفي دكتر توفيقي براي وزارت علوم هشدار داد و به نمايندگان مجلس نيز يك يادآوري شرعي البته به فتواي شخصي خود!! نمود دال بر اينكه اگر به توفيقي راي بدهند مثل اين است كه نان را در شراب زده و خورده‌اند!!
 اين هشدارها و تهديدهاي يك مداح سياسي‌كار در حاليست كه جامعه دانشگاهيان كشور يكصدا پشت سر دكتر توفيقي بوده و از آقاي روحاني موكدا مي‌خواستند ايشان را به عنوان گزينه پيشنهادي وزارت علوم، به مجلس معرفي نمايد. جالبتر آنكه كه توفيقي اصولا نگاهي سياسي به مديريت دانشگاهي نداشته و طي حدود سه ماه سرپرستي‌اش در اين وزارتخانه فقط دو رييس دانشگاه را تغيير داد كه بابت همين امر نيز مورد انتقاد قرار گرفت.
به هرحال و در پي تهديدات و فشارهاي سنگين افراطيون مجلس، فضاسازي رسانة‌هاي افراطيون (فارس، تسنيم، كيهان و مهر)، مداحان!‌ و برخي ائمه جمعه تندرو، در آخرین روزهای پایانی مهلت قانونی رئیس‌جمهور برای معرفی گزینه وزیر علوم به مجلس، ايشان عملا بر نام دكتر جعفر  توفيقي، خط قرمز كشيد تا عملا به جامعه اين سيگنال ارسال شود كه در فضاي فرهنگي-سياسي، دانشگاهي و ... اين مملكت هيچ چيز سرجايش نيست! مداحان براي وزارت علوم تعيين تكليف مي‌كنند، يك امام جمعه در باره معرفي فيلم برگزيده سينمايي كشور به اسكار نسخه مي‌پيچد، .... و احتمال فرداهاي ديگر و با اين روندي كه در حال گذر است، بايد شاهد باشيم كه مربي تيم‌هاي ملي فوتبال و واليبال هم به تاييد نهايي آقايان مداحان برسند!
در باره اقدام عجيب و تصميم غيرمنتظرانه رييس‌جمهور در اين عقب نشيني آشكار، سعدالله نصیری قیداری - معاون پارلمانی وزارت علوم که تلاشهای بسیاری برای کسب رای مثبت از توفیقی در مجلس انجام داده بود، درباره این تصمیم گیری عجيب رئیس‌جمهور به برخی موارد اشاره کرد. وی با بیان اینکه وقتی فردی به عنوان سرپرست منصوب مي‌شود حتماً به معنای معرفی وی به مجلس نیست، اظهار داشت: با این حال برداشت این بود که توفیقی به عنوان گزینه نهایی هم معرفی مي‌شود و این برداشت را اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، حجت الاسلام مجید انصاری - معاون پارلمانی نهاد ریاست جمهوری و بنده به عنوان معاون پارلمانی وزارت علوم در ذهن خود داشتیم.
نصیری قیداری با اشاره به برداشتی که اکثریت از معرفی توفیقی به مجلس داشتند، گفت: با سخت کوشیهایی که توفیقی داشت برداشت همه این بود که وی به مجلس هم معرفی مي‌شود، ولی سرپرست، سرپرست است و به معنای گزینه نهایی نیست همانطور که وزارت علوم در گذشته هم چندین سرپرست داشت اما به مجلس معرفی نشدند، به عنوان مثال در زمان استعفای معین، میلی منفرد به عنوان سرپرست معرفی شد اما در نهایت توفیقی بر کرسی وزارت علوم نشست.
معاون پارلمانی وزارت علوم تاکید کرد: به هر حال رئیس جمهور به این جمع بندی مي‌رسد که فرد دیگری را معرفی کند و این اختیار را دارد؛ ما هم دلائل وی را برای این اقدام نمی دانیم. نماینده پیشین مجلس در پاسخ به این سوال که چه زمان سرپرست وزارت علوم به این نتیجه رسید که معرفی نمی شود، گفت: کسی به ما اعلام نکرده بود فرد دیگری به جای توفیقی به مجلس معرفی مي‌شود ولی ما در روزهای آخر به این برداشت رسیده بودیم که احتمال اینکه توفیقی معرفی نشود وجود دارد و دیشب هم اعلام شد توفیقی گزینه نهایی نیست.
نصیری قیداری در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است سخنرانی توفیقی در خرداد 88 یکی از اصلی ترین دلائل رئیس جمهور برای عدم معرفی وی به مجلس باشد تا توفیقی هم به سرنوشتی مشابه میلی منفرد در جلسه رای گیری دچار نشود، اظهار داشت: من پاسخی برای این سوال شما ندارم، این مواضع روزهای اول در مجلس بود اما مدتی بعد که توفیقی در مجلس حاضر شد و درباره سخنرانی خود روشنگری کرد و از سوابق کاری، مبارزاتی و عملکرد چهل ساله خود اعلام کرد، تعداد قابل توجهی از نمایندگان درباره سخنرانی توفیقی که پیش از سخنرانی مقام معظم رهبری بود و هنوز بحث فتنه مطرح نشده بود، قانع شدند.
وی ادامه داد: به هر حال شاید این گونه از دلائل هم تاثیر گذار بوده و ما نمی توانیم آنچه را در ذهن رئیس جمهور مي‌گذرد، بخوانیم. معاون پارلمانی وزارت علوم در پاسخ به این سوال که آیا به عنوان معاون پارلمانی وزارت علوم برای گزینه بعدی هم تلاش خواهد کرد که رای بیاورد، گفت: وظیفه قانونی ما این است که وقتی رئیس جمهور به یک گزینه مي‌رسد، آن فرد را به نمایندگان معرفی و تلاش کنیم رای بیاورد. وی خاطرنشان کرد: بنده به عنوان معاون پارلمانی وظیفه دارم اطلاعات دقیق مجلس و گزینه نهایی را میان خانه ملت و وزارت علوم منتقل کنم.
 

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید

خراسان شمالی


آمار بازدیدکنندگان

1504امروزmod_vvisit_counter
4884دیروزmod_vvisit_counter
10624این هفتهmod_vvisit_counter
85574هفته گذشتهmod_vvisit_counter
7546این ماهmod_vvisit_counter
550973ماه گذشتهmod_vvisit_counter
19990033کل بازدیدهاmod_vvisit_counter

بازدیدکنندگان: 353 مهمان حاضر
IP شما: 18.191.139.158
Mozilla 5.0, 
امروز: 14 تیر 1403