Notice: Constant html_javascript_convert_error_invvar already defined in /home/davtal/domains/davtalabin.com/public_html/modules/mod_typewriterticker/mod_typewriterticker.php on line 342
پنجشنبه, 14 تیر 1403

معرفی داوطلبان انتخابات

داوطلبان انتخابات مجلس و شوراها.

   اخبار انتخابات : آرشیو اخبار
جزیات بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دادگستری در مجلس مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه, 23 مرداد 1392 ساعت 12:21 بازدیدها:1526 مرتبه

جزییات بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دادگستری در مجلس
 حجت الاسلام پورمحمدی از سازمان بازرسی کل کشور می‌آید تا نهمین وزیری باشد که نمایندگان مجلس در مورد دادن رای اعتماد به او به عنوان وزیر دادگستری تصمیم‌گیری کنند.

کوچک‌زاده به عنوان مخالف و عزیزی به عنوان موافق وزیر پیشنهادی دادگستری نطق کردند.

گفتنی است مذاکرات مجلس پس از نطق کوچک‌زاده و عزیزی به علت اتمام وقت نوبت صبح نیمه‌کاره ماند تا ادامه مذاکرات در نوبت بعدازظهر استمرار یابد.

 


کوچک‌زاده: در کارنامه پورمحمدی، مقابله با بی‌عدالتی دیده نمی‌شود

یک عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت که در کارنامه فعالیت پورمحمدی در وزارت کشور و سازمان بازرسی، نقطه‌ای به عنوان مقابله با بی‌عدالتی به عنوان ریشه افراط دیده نمی‌شود.


به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا، مهدی کوچک‌زاده به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی دادگستری در جلسه علنی نوبت صبح امروز(چهارشنبه) با قدردانی از مردم برای برگزاری انتخابات باشکوه و حماسی علی‌رغم خواست بیگنانگان و دشمنان گفت: حضور مردم حاکی از احساس مسوولیت عمیق نسبت به دستاوردهای شهیدان و عدالت از یک طرف و دغدغه‌مندی نسبت به آینده‌شان را نشان می‌دهد.


وی همچنین برای رییس جمهور برای انجام مسوولیت خطیری که طبق قانون اساسی به حسب سوگندشان برعهده‌اش نهاده شده، آرزوی توفیق کرد.


وی با اشاره به یکی از بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اعتدال جز از طریق عمل به اسلام ناب محمدی حکم می‌کند، چیزی که اثبات قضایی دارد، مادام که ثابت نشده، اگر راست هم باشد گفته نشود، گفت: امام (ره) نیز در سخنانی خطاب به نمایندگان فرموده است که حسب مضامین شرعی اگر کسی مطلع باشد که یک نفر مشخص خلاف کرده و متجاوز به فسق نباشد، افشای آن فسخ مخالف شرع است و اگر در ادارات و جایی دیگر کسی مرتکب گناهی شد، نباید در ملاء عام افشا نمود بلکه باید به محاکم صالحه و مقامات ذی‌ربط اطلاع داد تا جلوگیری و مجازات شود.


کوچک‌زاده ادامه داد: براساس این دو فرمایش، بنده به جزییات و مصادیق وارد نمی‌شوم.


وی با اشاره به سوابق پورمحمدی گفت: آقای پورمحمدی طی سال‌های بعد از جنگ یعنی در زمان سازندگی قائم‌مقام وزیر اطلاعات بود. ایشان در سه سال اول دولت نهم مسوولیت وزارت کشور و طی پنج سال اخیر ریاست سازمان بازرسی کل کشور را برعهده داشته است.


وی افزود: بنده برای وزارت کشور در دولت آقای احمدی‌نژاد به آقای پورمحمدی رای مثبت ندادم شاید در این دوره و به احتمال کم نظرم بعد از طرح موضوعات عوض شود. اکنون نیز رای منفی من به ایشان حاصل عملکرد آقای پورمحمدی بدون ورود به جزییات و مصادیق است.


این نماینده اصولگرای مجلس با بیان اینکه انتقاداتش نسبت به پورمحمدی ناظر به عملکرد وی و نه شخصیتش است، گفت: آقای پورمحمدی، شما زمانی قائم مقام وزارت اطلاعات بوده‌اید که گسترده‌ترین فعالیت اقتصادی توسط این وزارتخانه در این دوره انجام شده است به طوری که آقای ربیعی وزیر پیشنهادی تعاون در مهرماه سال 86 با ماهنامه صبح در این باره اظهاراتی را مطرح کرد.


کوچک‌زاده ادامه داد: آقای ربیعی در این رابطه گفته است که در این دوران برخی از مسائلی که قبیح و ضدارزش بودند، آرام آرام حالت قبح و ضد ارزشی خود را از دست داد. حتی یکسری آیات و احادیث نیز داشتیم که متعلق به زمان‌های گذشته تلقی شد و در این دوره جامعه شاهد ظهور پدیده‌ای بود که مقام معظم رهبری با تعبیری چون طبقه جدید و مرفه و ثروت‌های بادآورده از آن یاد کرده است.


وی اضافه کرد: این دوره همان دوره‌ای است که دعوت‌های افراطی نظیر دعوت مردم به نمازجمعه تبدیل به مانور تجمل انجام شده است. مسوول این دوره را وزیر دیگر این کابینه یعنی آقای علوی که ایشان هم یک روحانی است جوشش چشمه‌های پرفیض می‌داند.


وی خطاب به پورمحمدی گفت: شما قائم مقام وزارت اطلاعات در این دوره بودید که باز آقای ربیعی در توصیف آن می‌گوید که در این دوران در مدیران باورهای جدیدی به وجود آمد. یادم است برای خرید میوه رفته بودم دیدم ساعت 10 صبح یک وزیر با لباس گرمکن و با سه اتومبیل بیت‌المال و با چند محافظ و وسایل تنیس از ورزش برمی‌گشت.


وی خطاب مجددا به پورمحمدی گفت: شما در راستای جلوگیری از این رفتارهای نابودکننده عدالت و زمینه‌ساز افراط چه کردید؟


وی گفت: در همین دوران است که رهبر معظم انقلاب بیاناتی را فرمودند. مقام معظم رهبری بارها از گرایش به تجمل و رفاه‌طلبی و اشرافی‌گری مسوولان فریاد زدند. برای مثال ایشان در 23 مرداد سال 70 در دیدار با مسوولان که شما هم جزو آن بودید، فرمودند که من و شما همان طلبه یا معلم پیش از انقلاب هستیم اما حالا مثل خانه اشراف خانه درست می‌کنید، مثل خانواده اشراف در خیابان‌ها حرکت می‌کنید. مگر اشراف چگونه بوده‌اند؟ چون آنها ریششان را تراشیده بودند ولی ما ریش گذاشته‌ایم همین کافی است؟ در جامعه اسلامی ممکن است قدرت به وجود آید. این چه وضعی است که همین‌طور بی‌حساب و کتاب جلوی هر وزارتخانه و اداره‌ای ده‌ها ماشین لوکس و مدل بالا به رنگ‌های گوناگون متعلق به مسوولان به چشم می‌خورد. به حد ضرورت اکتفا کنید، اندازه نگه دارید چون مردم رودربایستی ندارند.


این نماینده اصولگرای مجلس تاکید کرد: خدا با کسی رودربایستی ندارد. مگر خدا با من و شما و یا نام جمهوری اسلامی قوم و خویشی دارد. من و شما هستیم که باید معین کنیم این جمهوری اسلامی است یا نیست؟ این هم در رفتار ما مشخص می‌شود.


کوچک‌زاده خطاب به پورمحمدی گفت: شما در راستای تحقق این خواست رهبری یعنی جلوگیری از اشرافی‌گری مدیران که ادامه اینچنینی و افسارگسیخته آن موجب شکل‌گیری جریان‌های افراطی و در نهایت صدمه به نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌شود، چه اقدامی انجام دادید؟ آیا شما خدای ناخواسته همراه این موج اشرافی‌گری شدید؟ اسناد و مدارک موجود خلاف این را نشان می‌دهد.


وی خطاب به رییس جمهور گفت: آقای روحانی شما مکررا در اظهارات خود گفته‌اید که جامعه از افراط و تفریط به تنگ آمده و خواهان اعتدال است. این حرف حقی است ولی خدا کند که از آن اراده باطلی نشود.


نماینده مردم تهران ادامه داد: با استناد به یک نظریه صحیح و علمی به وزیر پیشنهادی رییس جمهوری یعنی آقای ربیعی آن زمان که انقلابی‌تر بود، موضوعی را مطرح کنم. ایشان گفته که اگر در جامعه افراط مشاهده می‌شود، یکی از دلایل عمده و بلکه اصلی‌ترین دلیل آن به تنگ آمدن از بی‌عدالتی است.


کوچک‌زاده خطاب به آیت‌الله آملی لاریجانی رییس قوه قضاییه به عنوان فردی که پورمحمدی را به عنوان وزیر دادگستری به رییس جمهور معرفی کرده است، گفت: کسی که در دوران اوج‌گیری بی‌توجهی به عدالت اجتماعی به عنوان زمینه‌سازی بسیاری از حرکت‌های افراطی، قائم مقام وزیر اطلاعات بوده و در دوران وزارت کشور و سازمان بازرسی عملکردش حاکی از بی‌توجهی به اصلی‌ترین مقوله حفظ نظام یعنی عدالت است، نمی‌تواند وزیری خوب برای کابینه ضد افراط و خواهان اعتدال باشد.


وی با بیان اینکه بسیاری از افراط‌ها زاییده بی‌عدالتی است، گفت: به این افراط‌ها هر نامی که می‌خواهید بگذارید همچون جنبش اصلاحات یا سبز، فتنه، انحراف و یا حرکت افراطی در حرم امام (ره)، حرم حضرت معصومه (س) و یا امام رضا (ع). بدانید بی‌عدالتی به افراط می‌انجامد. مردم که طبق فطرت‌شان بیمار نیستند که حرکت افراطی کنند.


کوچک‌زاده مجددا خطاب به رییس جمهور گفت: آقای ربیعی آن وقت‌ها که به خاطر آزردگی از بی‌عدالتی، افراطی نشده بود، گفته است بحثی به عنوان تئوری عدالت در حقوق دستمزد مطرح است که می‌گوید هرکسی داده‌ها و ستاده‌های خودش به یک سیستم را با داده‌ها و ستاده‌های دیگران مقایسه کند، اگر احساس عدالت نکرد یا وفاداری خود را نسبت به آن سیستم از می‌دهد یا در آن سیستم تخریب می‌کند و یا در آن سیستم منزوی می‌شود که تخریب در سازمان جزو افراط‌گری چه نامی دارد.


وی افزود: ما نام‌هایی چون اصلاحات، سبز، انحراف را برای افراط‌گری استفاده می‌کنیم ولی اسم افراط در دوران‌های مختلف فرق می‌کند. البته گاهی اوقات این نام‌ها را خود افراطیون درست می‌کنند. در همین رابطه آقای ربیعی می‌گوید، نیروها می‌بینند که جوانی‌شان را برای نظام گذاشتند، شهید داده‌اند...


به گزارش ایسنا، تعدادی از نمایندگان در واکنش به صحبت‌های کوچک‌زاده قصد بیان تذکر را داشتند.


با وجودی که کوچک‌زاده به حرف‌های خود ادامه می‌داد، ولی لاریجانی صحبت‌های او را قطع کرد و گفت: آقای کوچک‌زاده شما قرار است راجع به وزیر دادگستری صحبت کنید.


رییس مجلس ادامه داد: آقای کوچک‌زاده اگر قرار بود شما راجع به کلیات دولت صحبت کنید، می‌توانستید همه این حرف‌ها را در مقام مخالفت بیان بفرمایید. ولی اکنون در مورد مخالفت وزیر دادگستری صحبت کنید ولی شما راجع به وزیر دیگری مسائلی را مطرح می‌کنید و از آقای ربیعی نام می‌برید که این اشکال دارد.


کوچک‌زاده در واکنش به این صحبت لاریجانی گفت که من از یک فرد انقلابی این دولت برای بیان سخنانم شاهد آورده‌ام.


با وجود این تذکر رییس مجلس شورای اسلامی به کوچک‌زاده، این نماینده مجلس گفت که اگر قرار است من آقای پورمحمدی را نقد کنم باید از گذشته‌اش حرف بزنم.


وی گفت: بیش از یک صفحه از صحبت‌هایم باقی نمانده است و تامل کنید و گوش دهید. وی مجددا حرف‌های ربیعی را نقل قول کرد.


کوچک‌زاده ادامه داد: آقای ربیعی می‌گوید وقتی نیروها می‌بینند جوانی‌شان را برای نظام گذاشته‌اند، شهید داد‌ه‌اند و همه جور فداکاری کرده‌اند، ولی ستاده‌هایی که از نظام گرفته‌اند، با ستاده‌های افراد بی‌هویتی که هیچ‌چیز برای نظام نداده‌اند، قابل مقایسه نیست، این باعث انفعال این جوانان و یا باعث اقدام آنها در جهت تخریب سیستم می‌شود.


این نماینده اصولگرای مجلس خطاب به پورمحمدی گفت: در کارنامه شما در دوران وزارت کشور و یا سازمان بازرسی نشانی از مقابله با بی‌عدالتی به عنوان ریشه افراط و پدیده‌ای که آقای رییس جمهور به دنبال ریشه‌کنی آن است، چیزی یافت نمی‌شود.


وی افزود: از نظر من و به اعتقاد قلبی‌ام بدنه آنهایی که در دوران مختلف با برگزیدن عناوین مختلف اعم از دوم خردادی، اصلاح‌طلب، سبز، کارگزار، فتنه‌گر و انحرافی دست به اعمال افراطی زدند، جزو همان برادران 98/2 درصدی ما بودند که از بی‌عدالتی حسب فطرت‌شان به تنگ آمده است.


کوچک‌زاده افزود: اگر می‌خواهید ریشه افراط کم شود، فتنه کور شود و اعتدال برقرار شود، عدالت را پیگیر شوید. این مهم با غیر باورمندان به عدالت به عنوان پیش‌نیاز کلیدی بقای نظام و یا افراطی که در کابینه مشاهده می‌شود، میسر نیست.


کوچک‌زاده در پایان به صحبت‌های رییس جمهور در روز عید فطر و همچنین بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد.

کوچک‌زاده در ادامه با اشاره به صحبت‌های رییس‌جمهور در روز عید فطر، گفت: آقای رییس‌جمهور سخنان زیبایی در محضر رهبر انقلاب در روز عید فطر مطرح کردند. ایشان گفتند که هر آنچه گله داریم از انتخابات اخیر چه قبل و چه بعد آن را کنار بگذارید که این ماه، ماه رحمت است. ایشان ما را دعوت به بخشیدن کردند.

وی همچنین به صحبت‌های مقام معظم رهبری در روز عید با مسئولان اشاره و اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند حتی کسانی که در مقابل پروردگار با گستاخی حرف می‌زنند خدای متعال رحمت خود را شامل آنها هم می‌کند.

کوچک‌زاده افزود: رحمت واسع الهی در دست کسانی است که آن را بخواهند و بطلبند. مهم این است که هدایت الهی و رحمت الهی را بخواهیم و آن را بطلبیم، آن وقت به دست خواهد آمد.

وی افزود: شرط اجابت خداوند متعال که رحمةللعالمین است خواستن و طلبیدن است. امام(ره)هم می‌فرمایند نباید تحت تاثیر ترحم‌های بیجا نسبت به دشمنان خدا و مخالفین و متخلفین نظام به گونه‌ای تبلیغ کنیم که احکام خدا زیر سوال برود،‌ تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست بیگانگان بیفتد و منافقین اسلام این مردم بی‌پناه را از بین ببرند و از اصول شرقی و غربی عدول نمی‌کنم و دست ایادی آمریکا را در تمامی زمینه‌ها کوتاه می‌کنم.

 

عزیزی: "پورمحمدی"، حاشیه‌سازی و غوغاسالاری را به وظایف خود ترجیح نداده است

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: رها کردن سازمان بازرسی با آن عظمت و پذیرش مسئولیت در وزارت دادگستری نشان می دهد که انگیزه پورمحمدی از ورود به کابینه کسب قدرت نیست.


به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عبدالرضا عزیزی در موافقت با تصدی وزارت دادگستری توسط مصطفی پورمحمدی گفت: همه پیشینه اجرایی آقای پورمحمدی را می‌دانند و دوستان و دشمنان نظام کارآمدی و موفقیت وی را تصدیق می‌کنند، سابقه وی تمام دوره حیات انقلاب را در بر می‌گیرد و حضور او در این سالها یک لحظه هم در صحنه اجرایی خالی نبوده است.


وی اضافه کرد: دوستان آقای پورمحمدی را معتمد نظام و دشمنان کینه‌اش را به دل دارند، توانایی‌های ایشان بیش از حوزه مسئولیت وزارت دادگستری است، ایشان از نوادگان آیت‌الله حائری یزدی استاد امام (ره) و بنیانگذار حوزه علمی است و تعلق خاطرش به آرمان‌های امام (ره) و رهبری نیاز به اثبات ندارد به ویژه که سالها خدمت در دفتر رهبری تولی و تبری او را به خوبی آشکار کرده است.


نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه می‌توان پورمحمدی را معتمد نظام و شخص رهبری و حفیظ و امین انقلاب دانست یادآور شد: مسئولیت‌های کلان آقای پورمحمدی ضمن احساس توانمندی‌های وی بر معتمدبودنش تاکید دارد.


عزیزی ادامه داد: فعالیت‌ توان‌فرض‌های آقای پورمحمدی در بخش خارجی وزارت اطلاعات و سکان‌داری وزارت کشور او را در جایگاهی قرار داده که با اعتماد و پذیرش همراه بوده ضمن اینکه برخی از فعالیت‌های وی مفتخر به تقدیر مقام معظم رهبری از ایشان شده است.


رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در بخش دیگری از اظهارات خود در خصوص مراتب علمی وزیر پیشنهادی دادگستری نیز گفت: معمولا سوابق علمی وی زیر پوشش سابقه اجرایی مخفی مانده است، شروع به تحصیل علوم دینی در جوانی و پیگیری آن در سالهای فعالیت اجرایی، تدریس و حضور در محفل فقهی و اصولی آیت الله آقا مجتبی تهرانی از جمله مراتب علمی آقای پورمحمدی است.


وی همچنین اضافه کرد: حضور پورمحمدی در میدان مدیریت و اجرا محدود به انجام امور معمولی نبوده است و تمایل او به ساختارسازی، کارشناس‌محوری و توجه به طراحی و برنامه‌ریزی از مهمترین ویژگی‌های مدیریت او است ضمن اینکه همکاران و مدیران گماشته او در وزارت اطلاعات کشور و سازمان بازرسی تایید می‌کنند که حضور او در بدنه اجرایی او را از واقعیات در بدنه اجتماعی غافل نکرده است.


رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: آقای پورمحمدی به دلیل نوع مناسباتی که داشته حجم عظیمی از اطلاعات را دارد که از آنها نگهبانی کرده و اوج تحمل و پایداری‌اش از نظام اسلامی را نشان داده است.


وی با بیان اینکه وجود مدیران بی‌حاشیه و عاقل بزرگترین خواسته نظام و رهبری است، تاکید کرد: برای تصدی وزارت دادگستری که رسالتش حفظ حقوق فردی و اجتماعی و نگرانی برای اجرای عدالت است چه کسی بهتر از آقای پورمحمدی است که حاشیه‌سازی و غوغاسالاری را به وظایف خود ترجیح نداده است.


عزیزی مهمترین دغدغه و نگرانی مجلس را توجه به قانون توصیف کرد و گفت: برخی بی قانونی‌ها و سرپیچی‌ها را که مجلس در برابر آن موضع گرفت را از یاد نبرده‌ایم. کانون فعالیت‌های آقای پورمحمدی در سازمان بازرسی پاسداشت قانون و توصیه به قانون‌گرایی، تاکید بر شفافیت، پاسخگویی، مبارزه با فساد و نظارت دستگاه‌ها بر خود بوده است و نمایندگان نیز از مدیران مطالبه‌ای جز این ندارند.


این نماینده اصولگرای مجلس وزیر پیشنهادی دادگستری را مدیری پیگیر، بسترساز و ایده‌آفرین توصیف و خاطرنشان کرد: اندیشیدن به کار و ناآرامی برای انجام وظیفه در مرام و منش آقای پورمحمدی او را مصداق کلام رهبری کرده است ما در وضع فعلی داخلی و خارجی کشور به مدیرانی نیاز داریم کم بیش از هر چیز به کار فکر کنند و در انجام کارشان جسارت به خرج دهند.


نماینده با بیان اینکه پورمحمدی با توجه به سابقه وزارت کشور در مسئولیت وزارت دادگستری نیز موفق خواهد بود گفت: رها کردن سازمان بازرسی با آن عظمت و پذیرش انجام وظیفه در وزارت دادگستری نشان می‌دهد که انگیزه او در حضور در این میدان کسب قدرت نیست.


عزیزی در پایان ابراز امیدواری کرد که نمایندگان با رای بالا به شایستگی‌های مصطفی پورمحمدی اعتماد کنند و باب تازه‌ای را در تعامل با مجلس و دولت باز کنند.

 

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید

خراسان شمالی


آمار بازدیدکنندگان

1187امروزmod_vvisit_counter
4884دیروزmod_vvisit_counter
11777این هفتهmod_vvisit_counter
124068هفته گذشتهmod_vvisit_counter
7229این ماهmod_vvisit_counter
550973ماه گذشتهmod_vvisit_counter
19989716کل بازدیدهاmod_vvisit_counter

بازدیدکنندگان: 447 مهمان حاضر
IP شما: 18.118.254.158
Mozilla 5.0, 
امروز: 14 تیر 1403