Notice: Constant html_javascript_convert_error_invvar already defined in /home/davtal/domains/davtalabin.com/public_html/modules/mod_typewriterticker/mod_typewriterticker.php on line 342
چهارشنبه, 13 تیر 1403

معرفی داوطلبان انتخابات

داوطلبان انتخابات مجلس و شوراها.

   اخبار انتخابات : آرشیو اخبار
حرف زدن با مردم ایران مهم تر از مذاکره با دولت روحانی است. مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
جمعه, 07 تیر 1392 ساعت 16:17 بازدیدها:1774 مرتبه

رییس شورای روابط خارجی امریکا:
حرف زدن با مردم ایران مهم تر از مذاکره با دولت روحانی است .
ما باید از این فرصت استفاده کنیم و به پنجاه درصدی که به روحانی رای دادند به صورت علنی بگوییم که به دولت آنها چه چیزی پیشنهاد داده ایم.به گزارش بولتن نیوز به نقل از ایران هسته ای، شبکه تلویزیونی سی ان ان روز 3 تیر 1392 (24 ژوئن 2013) طی میزگردی به بررسی انتخابات ایران پرداخته است.
 
این میزگرد در برنامه چی پی اس که فرید زکریا اجرای آن را بر عهده دارد، برگزار شده است.

بخش های مهم این میزگرد در ادامه می آید.

 

- فرید ذکریا، مجری برنامه جی پی اس: بسیار خوب این انتخاباتی مدیریت شده است، نامزدها را رهبر معظم انتخاب می کند، اما لیبرال ترین نامزد در میان دیگر نامزدها پنج برابر جلیلی تندرو و به اندازه بیشتر مجموع بقیه نامزدها رای به دست می آورد. آیا این موضوع نشان دهنده این نیست که رژیم ایران خواست مردم را درک کرده و دریافته که این فرصتی برای بازسازی روابط با جهان است. زیرا وی در دوران مبارزات انتخاباتی گفته بود که باید با جهان ارتباط برقرار کرد و پس از پیروزی هم این اظهارات را تکرار کرد.

- برت استفن نویسنده روابط خارجی نشریه وال استریت ژورنال: شکی نیست که انتخابات نشان می دهد که مردم خواستار رئیس جمهوری لیبرال هستند. اینکه چنین رئیس جمهوری را به دست آورده اند سوال دیگری است. روحانی را میتوان فردی میانه رو نام برد. وی شخصی است که از سرکوب خشونت بار دانشجویان در تهران در سال هزار و نهصد و نود و نه حمایت کرد. کتابی است که موسوی مذاکره کننده هسته ای ایران در سال دو هزار و سه تا دو هزار و پنج نوشته است و در ان کتاب می گوید راهکار روحانی زمان خریدن از غرب برای تداوم توسعه زیر ساخت های هسته ای است. نکته اصلی این است که رهبر واقعی ایران بیست و چهار سال است که در قدرت حضور دارد و این تغییر نکرده است و او تصمیم نهایی را درباره برنامه هسته ای ایران می گیرد.

- ریچارد هاس: این روند با شک و گمان همراه است. اما باید آن را جستجو کنیم، آزمایش کنیم. ما باید پیشنهداتی بدهیم که ایران را کوچک نشمارد. پیشنهاداتی بدهیم که به ایرانی ها اجازه دهد اقدامات مشخصی انجام دهند و محدودیت های مشخصی را در برنامه هسته ای شان انجام دهند. بتواند ارتباط مشخصی بین آنچه آنها می توانند انجام دهند و شفافیت و بازرسی ها را برقرار کند.  ما باید مشخص کنیم که نقش آنها چیست. ما باید این اقدامات را به صورت علنی انجام دهیم. ما باید از این فرصت استفاده کنیم و به پنجاه درصدی که به روحانی رای دادند به صورت علنی بگوییم که به دولت آنها چه چیزی پیشنهاد داده ایم. ما باید دلایلی به ایرانی ها بدهیم که منطقی است به جامعه بین المللی بپیوندند.

- فرید ذکریا: ما باید به ایرانی ها دقیقا بگوییم که در برابر برنامه هسته ای شان چه چیزی دریافت می کنند چه تحریم هایی لغو می شوند.

- آنی ماری اسلاتر، استاد دانشگاه پرینستون: پیچیدگی مسئله این است که این تحریم ها در مدت زمان طولانی اعمال شده است و سیاستمداران ما نمی توانند به زودی آنها را لغو کنند. ما باید پیشنهاداتی به آنها بدهیم که بتوانیم اجرا کنیم. باید همه چیز شفاف باشد. مسئله مهم دیگر این است که ما نباید درباره محافظه کاران در مقابل لیبرال ها در ایران سخن بگوییم. سیاست کلی در ایران این است که بیشتر لیبرال ها هرگز نمی توانند در انتخابات شرکت کنند. روحانی می گوید من منطقی و عملگرا هستم. وی در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود گفت که این صدای منطق و عملگرایی در برابر افراط گرایی و لفاظی های خاص احمدی نژادی است. وی به دنبال جلب منافع ایران است و ما باید فکر کنیم که این شخص می خواهد اگر توافقی باشد آن را اجرا کند.

 

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید

خراسان شمالی


آمار بازدیدکنندگان

4617امروزmod_vvisit_counter
524دیروزmod_vvisit_counter
8853این هفتهmod_vvisit_counter
85574هفته گذشتهmod_vvisit_counter
5775این ماهmod_vvisit_counter
550973ماه گذشتهmod_vvisit_counter
19988262کل بازدیدهاmod_vvisit_counter

بازدیدکنندگان: 233 مهمان حاضر
IP شما: 3.133.137.70
Mozilla 5.0, 
امروز: 13 تیر 1403