Notice: Constant html_javascript_convert_error_invvar already defined in /home/davtal/domains/davtalabin.com/public_html/modules/mod_typewriterticker/mod_typewriterticker.php on line 342
چهارشنبه, 13 تیر 1403

معرفی داوطلبان انتخابات

داوطلبان انتخابات مجلس و شوراها.

   اخبار انتخابات : آرشیو اخبار
سایت میر حسین : نامزدی هاشمی چنگی به دل مردم نزد/ کیهان چی فکر میکند : اپوزیسیون گاگول... مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه, 25 اردیبهشت 1392 ساعت 13:36 بازدیدها:2040 مرتبه

اخبار ویژه روزنامه کیهان , سایت میرحسین: نامزدی هاشمی چنگی به دل مردم نزد .

یک پایگاه اینترنتی وابسته به فتنه سبز که نظرات میرحسین موسوی را نمایندگی می‌کند و از پاریس مدیریت می‌شود، در گزارشی نوشت: شور و شوقی که ورود هاشمی در میان اصلاح‌طلبان و عده‌ای از روشنفکران ایجاد کرده، در میان مردم دیده نمی‌شود. به گزارش خبرنگار گروه "رسانه‌های دیگر" خبرگزاری تسنیم، روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه امروز چهارشنبه خود نوشت:

*کیهان چی فکر م‌کند؟یعنی اپوزیسیون گاگول است؟!

شبکه صهیونیستی بالاترین 20 دلیل برای تحریم انتخابات را برشمرد و از جمله حمایت کیهان از مشارکت عمومی در این حماسه را یکی از دلایل خود عنوان کرد.این شبکه صهیونیستی دلایل زیر را علت مخالفت خود برشمرده است:

 

1- مگه ر‌ا‌ی‌ها را می‌شمارند؟،2- کیهان داره داد میزنه که برین رای بدین، 3- استدلال‌های خنده‌دار می‌کنند که با رای دادن همه چیز متحول خواهد شد، 4- ما رو ببخشید گاگول فرض کردن، 5- مردم برای هاشمی نمی‌ریزن تو خیابون، 6- چند ساله دارن نقشه می‌کشن چطور مارو بکشونن پای صندوق، این خودش اهمیت تحریم رو نشون میده.

بالاترین در ادامه دلایل مشعشع خود می‌افزاید: تحریم گسترده نشون میده شعور داریم، تحریم گسترده نشون میده هنوز بر علیه رژیم متحد هستیم و به کشته‌هامون خیانت نمی‌کنیم.

*سایت میرحسین: نامزدی هاشمی چنگی به دل مردم نزد

یک پایگاه اینترنتی وابسته به فتنه سبز که نظرات میرحسین موسوی را نمایندگی می‌کند و از پاریس مدیریت می‌شود، در گزارشی نوشت: شور و شوقی که ورود هاشمی در میان اصلاح‌طلبان و عده‌ای از روشنفکران ایجاد کرده، در میان مردم دیده نمی‌شود.

کلمه که مدعی است خبرنگارش در سطح شهر با مردم گفت‌وگو کرده، از قول یک مخالف می‌نویسد: مردم مثل مردم کوفه‌اند[!] من به قبر پدرم بخندم اگر رأی بدم. به رأی من و شما نیست، مثل سال 88 مردم به مردم کوفه می‌مونند، یه دفعه تو اوج صمیمیت میگن بریم رأی بدیم. ما موندیم این ملت [...] چطور با این گرانی و مخارج سنگین زندگی می‌کنند، صداشون هم درنمیاد.

کلمه از قول یک نفر دیگر که بازاری معرفی کرده نوشته‌«هاشمی بیاد اوضاع بهتر میشه اما انگار سنش نمی‌خوره» و از قول دیگری نقل کرده «موسوی اگر دندان رو جیگر می‌گذاشت الان رئیس‌جمهور می‌شد. و الان نوبت موسوی بود که زهرش را بریزد.»

این سایت گروهکی همچنین از قول یک سبز مخالف حضور انتخابات نوشته «این مردم که من دیدم باز هم رأی می‌دهند، هر چقدر تو چاه می‌افتند باز می‌آیند... اگر هاشمی بخواهد رأی بیاورد، رأی قشر سرمایه‌دار را می‌آورد، قشر فقیر به او رأی نمی‌هند. بدبختی همین است».
یادآور می‌شود استناد سایت گروهکی کلمه به عبارت «مردم کوفه» در حالی است که سران فتنه سبز در ماجرای حرمت‌شکنی روز عاشورا (6 دی سال 1388) در صف حرمت‌شکنان ایستادند و خود روی مردم کوفه را به اعتبار تظاهر به خط امام و همراهی با یزید صفتان سفید کردند. از جمله شعارهای مردم در حماسه نهم دی، «لعن علی عدوک یا حسین- خاتمی و کروبی و میرحسین» بود.

*مافیا بازی اصلاح‌طلبان در شورای شهر منحله تهران

محمود علیزاده طباطبایی در آستانه چهارمین دوره انتخابات شورای شهر به بازگویی برخی اتفاقات سیاه در اولین شورای شهر تهران و انحلال آن توسط خود اصلاح‌طلبان پرداخت.

وی که خود عضو اولین شورای شهر تهران بوده، در مصاحبه با تسنیم گفت: زمانی که آقای غرضی و خانم کدیور از شورای شهر استعفا داده و به مجلس رفتند آقای نوری به این ماجرا اعتراض داشت، ولی یک مرتبه خود آقای نوری هم استعفا داد و در تشریح این کارش می‌گفت که مجلس ششم مجلس حساسی است، اگر هاشمی رئیس مجلس شود نیاز به آن است که من کنارش باشم و با این توجیه شورا را رها کرد. در حقیقت رفتن آقای نوری باعث از هم پاشیدن شورا شد.

وی با متهم کردن وزارت کشور خاتمی گفت: در حقیقت آقای خاتمی مسائل شورا را زیاد جدی نگرفت، در دور نخست فعالیت شوراها بیشترین مقاومت از سوی وزارت کشور بود چرا که این وزارتخانه دوست داشت شهردار را خودش انتخاب کند.

وکیل خانواده هاشمی می‌افزاید: همان افرادی که الویری را مجبور به استعفا کرده بودند ملک‌مدنی را انتخاب کردند، هر بار که انتخاب ملک‌مدنی به عنوان شهردار تهران مطرح می‌شد آقای عطریانفر با این موضوع مخالفت می‌کرد، سال 80 بود که کرباسچی به ملاقات من آمد و پرسید چرا عطریانفر با انتخاب ملک‌مدنی به عنوان شهردار مخالف است؟ این فرد، مدیر است، کرباسچی معتقد بود که عطریانفر فردی را به عنوان شهردار تهران می‌خواهد که در مشتش جمع شود... یکی از دلایل عمده برکناری ملک‌مدنی از شهرداری تهران مقابله با رانت‌خواری اعضای شورای شهر بود.

علیزاده طباطبایی این را هم گفته که «شورای شهر چالش بسیاری با دولت و شهرداری داشت و یک عده منافعی داشتند که اقتضا می‌کرد این چالش‌ها باشد، افرادی نیز از بیرون تحریک می‌کردند بنابراین شاهد بودیم که چه برنامه‌هایی را بر سر ملک‌مدنی شهردار وقت تهران پیاده کردند. مجلس ششم باید از شورا تحقیق می‌کرد، بنده در آن زمان بیان کردم اعضای تیم تحقیق و تفحص مجلس دنبال فروش تراکم و زد و بند هستند، کروبی رئیس وقت مجلس به بنده گفت این چه حرفی است که زده‌ای؟ ولی بنده به صورت مستند پروژه‌هایی را که تیم تحقیق و تفحص در ذهن داشتند برای کروبی بازگو کردم.»

*با پیروزی‌های ارتش ورق برگشت؛مردم سوریه معارضان را خارجی می‌دانند

یک تحلیل‌گر غربی، رایزنی‌های اخیر آمریکا در زمینه جست‌وجوی راه حل سیاسی برای بحران سوریه را نتیجه پیروزی‌های ارتش و نیروهای تحت امر بشار اسد توصیف کرد.

جان وایت در مصاحبه با تارنمای تلویزیون روسیه (آرتی) گفت: پیشروی‌های اخیر ارتش سوریه در بازپس‌گیری مناطق اشغال شده توسط شورشیان آن کشور، غرب را به وحشت انداخت تا رایزنی‌های جدیدی را برای حل بحران سوریه آغاز کنند.

وی گفت: تحولات جدید در سوریه، مقامات کشورهای غربی را به مسکو کشاند تا دور جدید از مذاکرات مربوط به حل بحران در این کشور را با مسکو آغاز کنند. از آنجایی که فرایند استقرار صلح در سوریه به نفع غربی‌ها پیش نمی‌رود، مقام‌های انگلیس، فرانسه و آمریکا وادار شدند به مذاکرات روی آورند.

وی می‌افزاید: مردم سوریه معتقدند گروه‌های نظامی و شبه نظامی که با دولت مرکزی می‌جنگند خارجیانی هستند که از اردن، ترکیه و عراق آمده و هیچ سنخیتی با ملت سوریه ندارند.همچنین به اعتقاد وی، غربی‌ها امیدوارند تا با مذاکره با روس‌ها و جلب نظر آنها، راه‌های ارتباطی میان نیروهای مقاومت شامل سوریه، ایران و حزب‌الله را در منطقه محدود کنند.

وی افزود: غربی‌ها پیشتر، از طریق پشتیبانی مالی و تسلیحاتی کشورهایی چون قطر، عربستان سعودی و اردن نفوذ نظامی خود را در سوریه عملی کرده بودند ولی پیشرفت‌های اخیر ارتش سوریه نه تنها طرح‌هایشان را به بن‌بست کشاند بلکه تبلیغات منفی آنها علیه اسد را در میان مردم سوریه خنثی کرد.

همزمان روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی تأکید کرد: سوریه با حمایت ایران و روسیه، روند جنگ را به نفع خود تغییر داده است. بشار اسد با اتخاذ تاکتیک‌های تازه در جنگ با شورشیان و به یمن حمایت‌های بی‌دریغ ایران و روسیه و نیروهای حزب‌الله در حال تغییر دادن جریان جنگ است. نیروهای دولت سوریه با هدایت و انرژی جدیدی که اخیراً در نقاط مهم و استراتژیک به دست آورده‌اند، شاهد موفقیت‌های بی‌سابقه‌ای بوده‌اند.

در شرق دمشق که اسد در حال بازپس‌گیری آن از دست شورشیان است، «ارتش آزاد سوریه» که خوب سازماندهی نشده است با میلیشیای وابسته به رژیم اسد در حال جنگ است. نیروهای وفادار به اسد فشار زیادی بر شورشیان در این ناحیه وارد آورده‌اند و در حال منزوی کردن آنها یکی پس از دیگری و قطع راه‌های تدارکاتی آنها هستند. دولت سوریه شبکه‌های مردمی را در اطراف شهرهای دمشق، شهرهای ساحلی لاذقیه و طرطوس در شمال غرب پایتخت و نقاط شهری که مهم‌ترین راه‌های مواصلاتی و تدارکاتی کشورند، دایر کرده است.

*نیویورک تایمز: تحریم‌ها راه به جایی نبرداما خصومت ایرانی‌ها را افزایش می‌دهد

روزنامه نیویورک‌تایمز تحرکات کنگره برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران را باعث سرسختی بیشتر مواضع جمهوری اسلامی عنوان کرد.
این روزنامه در گزارشی نوشت: قانونگذاری جدید کنگره آمریکا برای مسدود کردن ذخایر ارزی ایران در خارج هم حامل پیام منفی برای رهبران ایران است و ایرانی‌ها را بر سر مواضعشان محکم خواهد کرد و هم خطر افزایش خصومت ایرانیان با غرب را به دنبال دارد.

روزنامه نیویورک تایمز روز پنج‌شنبه در گزارشی به قلم «ریک گلدستون» ضمن اشاره به قانون جدید در دست تصویب کنگره آمریکا مبنی بر قطع ذخایر ارزی ایران در بانک‌های خارجی، تحلیل منتقدان را پیرامون این قانون جدید منعکس کرده است. کنگره می‌گوید که ایران قادر است با بهره‌برداری از ذخایر ارزی خود در بانک‌های خارجی حتی بدترین اثرات تحریم‌ها را هم خنثی سازد، چرا که این ذخایر ارزی خارج از دسترس محدودیت‌های اعمال شده است.

بر این اساس، جمعی از سناتورها از هر دو جناح حاکم بر کنگره، قانونی را برای تصویب تسلیم سنا کرده‌اند که در صورت تصویب، دسترسی ایران به ذخایر ارزی‌اش در بانک‌های خارجی را که بالغ بر 100 میلیارد دلار می‌شود و بیشتر به یورو می‌باشد، قطع می‌کند.
با تصویب این قانون، هر موسسه مالی خارجی که قراردادهای مالی به نفع «بانک مرکزی ایران» و یا هر شخصیت ایرانی که نامش در فهرست سیاه تحریم‌ها گنجانده شده، منعقد کند با اقدامات تنبیهی روبرو خواهد شد.

این روزنامه می‌نویسد: منتقدان می‌گویند که قانون جدید خطر خصومت ایرانیان را با غرب به دنبال دارد چرا که آنها را متقاعد می‌سازد نیت واقعی تحریم‌ها مذاکرات هسته‌ای نیست بلکه تغییر رژیم است. به اعتقاد منتقدان، قانون جدید کنگره به جای آن که بر رهبران ایران برای انعطاف بیشتر فشار وارد آورد، صرفا آنها را بر ایستادگی بر سر مواضعشان محکم‌تر می‌کند.نیویورک تایمز تصریح کرد: تحرکات اخیر در حالی انجام می‌شود که اکنون کار این تحریم‌ها در متقاعد کردن ایران به عقب‌نشینی زیر سؤال است.

*اردوغان چوب مشورت‌های قطر و عربستان را می‌خورد

یک روزنامه لبنانی در گزارشی نوشت اردوغان در پروژه احیای امپراتوری عثمانی به پایان خط رسیده است.
روزنامه الاخبار نوشت: اردوغان در مصاحبه با شبکه ان‌بی‌سی گفته بود اگر واشنگتن تصمیم به مداخله نظامی در سوریه بگیرد، ترکیه در خط مقدم خواهد بود اما بلافاصله مشاور وی تصریح کرد که منظور اردوغان احتمال استفاده حکومت سوریه از سلاح شیمیایی بوده است.
الاخبار می‌افزاید: در دیدار وزیر امور خارجه آمریکا با وزیر امور خارجه روسیه دو طرف توافق کردند تا همه تلاش‌های خود را به کار بگیرند تا در پایان ماه جاری میلادی نشستی ویژه برای حل بحران سوریه تشکیل شود.

اردوغان و وزیر امور خارجه او از مخالفان سرسخت این نشست هستند چرا که در این صورت ثابت می‌شود سیاست‌های آنها در سوریه همگی شکست خورده است. می‌توان گفت آرزوی اردوغانی با برگزاری نشست بین‌المللی ویژه سوریه به پایان راه می‌رسد، به ویژه اگر بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه در منصبش باقی بماند.

در آن صورت همه مجبور خواهند شد تا در سیاست‌ها و حساب و کتاب‌های سابق خود در مورد سوریه و به طور کل منطقه تجدیدنظر کنند به ویژه پس از آن که با حمایت منطقه‌ای (ایران و حزب‌الله) و بین‌المللی (روسیه و چین) ثبات مجددا به سوریه بازگردد. اسد ثابت کرد از بسیاری که در این بازی شکست خورده‌اند باهوشتر است و برای سوریه و از طریق آن کل منطقه حساب‌های بسیار دقیق‌تری دارد.

روزنامه لبنانی می‌افزاید: سؤالی که الان مطرح است، این است که اردوغان چگونه می‌خواهد برای خطای فاحشی که در سوریه مرتکب شده، افکار عمومی ترکیه را قانع کند. همچنین برایش بسیار سخت خواهد بود تا از عبارات و کلماتی که شخصا علیه اسد به کار برد و نشان داد که همگی نتیجه عکس در بر داشته‌اند، عقب‌نشینی کند، عبارت‌هایی که به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران، سیاستمداران و روزنامه‌نگاران ترک و خارجی بیش از همه بیانگر خشم شخصی او بودند. اکنون ثابت شده که اردوغان و داووداوغلو نمی‌فهمند یا نمی‌توانند نشانه‌هایی که از بحران سوریه وجود دارند را درک کنند برای این که مشاوران آنها را عموما عربستان و قطر و مخالفان نظام سوریه تشکیل داده‌اند.

 

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید

خراسان شمالی


آمار بازدیدکنندگان

4592امروزmod_vvisit_counter
524دیروزmod_vvisit_counter
8828این هفتهmod_vvisit_counter
85574هفته گذشتهmod_vvisit_counter
5750این ماهmod_vvisit_counter
550973ماه گذشتهmod_vvisit_counter
19988237کل بازدیدهاmod_vvisit_counter

بازدیدکنندگان: 220 مهمان حاضر
IP شما: 18.188.112.220
Mozilla 5.0, 
امروز: 13 تیر 1403